• Inspiratie

Een van de dingen waar ik echt blij van word, is andere mensen inspireren. Op deze pagina een overzicht van mijn gratis inspiratie:

Daarnaast kun je mij ook volgen op diverse sociale media kanalen, zoals LinkedIn en Instagram.

Inspiratie mail

Een maandelijkse mail met inspiratie in de vorm van tips, inzichten, oefeningen en/of overpeinzingen.

Aan deze inspiratiemail zijn geen kosten verbonden. Wil je de mail niet meer ontvangen, kun je je makkelijk uitschrijven. Onderaan elke mail staat een uitschrijflink. Vul hieronder je gegevens in om je in te schrijven.

Je kunt je op elk moment direct weer uitschrijven.

Inspiratie video’s

Om de week maak ik een video, ook deze vanuit de wens jou te inspireren. Tips, inzichten, inspiratie, oefeningen, soms komt je innerlijke familie langs. Je vindt alle video’s op mijn YouTube-kanaal. Klik hier of op de button om naar het kanaal te gaan.

Inspiratie training

Maak verbinding met jezelf

Deze gratis driedelige inspiratie training geeft je drie verschillende manieren om contact met jezelf, met jouw kern te maken.

Het zijn oefeningen van zo’n kwartier à half uur. Langer kan en mag natuurlijk altijd. Je kunt ze ook zo vaak doen als je wilt. Verras jezelf met nieuwe inzichten.

Het doel van elke oefening is om de verbinding met jezelf goed te voelen. Om contact te maken met jouw kern. Dat geeft rust. Een tijd voor reflectie om te checken of je nog de goede richting op gaat.

Vul hieronder je gegevens in om je in te schrijven.

Je kunt je op elk moment direct weer uitschrijven.

Inspiratie gesprek

Voorafgaand aan een coachtraject maak ik altijd een geheel vrijblijvende afspraak. Om kennis met elkaar te maken. Jij ontdekt hoe ik te werk ga en of jij je veilig genoeg voelt om je door mij te laten begeleiden. Ik onderzoek of en hoe ik jou verder kan helpen.

Omdat je altijd naar huis gaat met inspiratie (en ik dat ook zo graag geef), noem ik dit het inspiratiegesprek. Mail nicole@nicoleklip.nl voor een afspraak.

Voor meer inspiratie volg Nicole Klip op (een van) deze social media kanalen