• Agenda

Activiteiten Nicole Klip

Naast de 1-op-1 coaching, opstellingen, readings en healings geef ik in samenwerking met VakantieAnders af en aan workshops over de tarot en je innerlijke familie en in de zomer een kennismakingscursus met de innerlijke familie. Op deze pagina vind je de agenda van de diverse activiteiten van Nicole Klip.

Agenda

Workshop Tarot

Geheimzinnig. Toekomstvoorspelling. Magisch. Dit zijn woorden die nog wel eens met de tarot geassocieerd worden. In mijn workshop neem ik je mee in de wereld van de tarot. Ik leg je uit wat de basiselementen zijn, hoe het kaartspel ingedeeld is, ik leer je een aantal eenvoudige legpatronen en vertel je hoe je de diverse kaarten kan interpreteren zonder al te veel kennis van alle symboliek.

Daarnaast doe ik een of twee leggingen. Sowieso mag iedere deelnemer een kaart trekken en duid ik deze.

Ik geef deze workshop in samenwerking met VakantieAnders.

Stap in je natuurlijke vrouwelijke kracht

Je speelt een rol. Thuis, op je werk, met je kinderen, in je familie en vrienden, als je sport… Maar kom je wel aan jezelf toe? Aan het verwerkelijken van je droom. Als je al weet wat die droom is.

Het authentiek anders-vrouwenweekend geeft je een veilige setting om te zijn wie je bent en te ontdekken waar je naar toe wilt.

Onderzoek je intuïtie, luister naar de fluisteringen van je lichaam en leef je creatief uit. Verken je grenzen, soms binnen en soms ook buiten je comfortzone.

Dit weekend van 6 t/m 9 juni ’24 is een waardevolle reis die je groei stimuleert, zodat je op natuurlijke wijze in je vrouwelijke kracht stapt. Kijk naar jezelf vanuit 3 verschillende invalshoeken: ontdek en verdiep je creativiteit, maak contact en luister naar je prachtige vrouwenlichaam en onderzoek je innerlijke kwaliteiten.

Ontdek wat het voor jou betekent om vrouw te zijn en zet jezelf op een gelijkwaardige plek naast andere vrouwen en mannen.

Ik organiseer dit weekend samen met Carla Pleijers en Petra van Veggel. Kijk voor de uitgebreide informatie en om je in te schrijven op de site van VakantieAnders.

Kijk eens anders naar jezelf

Voor het zesde jaar op rij alweer geef ik deze zomer bij VakantieAnders mijn cursus waarin je kennis maakt met je innerlijke familie. Een cursus die je, zoals een deelnemer afgelopen jaar zei, een geheel nieuwe taal geeft die je ondersteunt in jouw persoonlijke ontwikkelingsreis.

Hoe zou het zijn als je meer inzicht had in alles wat jij in je hebt?

Ieder mens beschikt over een flinke hoeveelheid eigenschappen en talenten. Zoveel dat een groot deel hiervan naar de achtergrond verdwijnt. Omdat je het niet kan gebruiken of omdat je het door omstandigheden niet mag gebruiken.

Om inzicht te krijgen in die enorme hoeveelheid aan eigenschappen, kan je ze in kwarten verdelen. En om ze makkelijk aan te kunnen spreken, geef je elk kwart een gezicht. Twee kwarten een mannelijk gezicht en twee kwarten een vrouwelijk gezicht. Dit omdat elk mens, of je nu fysiek een man, vrouw of anders bent, beschikt over zowel mannelijke als vrouwelijke eigenschappen. En omdat je zowel aangeboren als aangeleerde eigenschappen hebt.

Zo krijg je 4 gezichten: je innerlijke jongetje, meisje, man en vrouw.

In de cursus ontdek je welke eigenschappen elk karakter vertegenwoordigt en vooral hoe je elk van hen kan aanspreken en inzetten in welke situatie jij je ook bevindt.

Van 27 juli tot 10 augustus 2024 op de camping ’t Vlinderholt in Odoorn. Kijk voor details en om je in te schrijven op de site van VakantieAnders.

Meer weten over je innerlijke familie? Kijk ook eens op deze pagina.