Ben jij dit?

 • Je zit niet lekker in je vel. Hebt het gevoel dat je wordt geleefd.
 • Wat je ook probeert, je loopt steeds tegen dezelfde problemen aan. Je wil grip op je leven. Het in kringetjes rondlopen heb je nu wel gezien.
 • Geregeld vraag jij je af waarom het bij jou nooit eens makkelijk gaat.
 • Een vulkaan die op uitbarsten staat, zo zou jij jezelf kunnen omschrijven. Maar je houdt je in. Bang als je bent voor de beerput die, eenmaal begonnen met voelen, volledig open gaat.
 • Meer dan je lief is, krijg je te horen dat je zo gevoelig bent of je aanstelt. En ja, je trekt je alles persoonlijk aan. Maar zo erg is die sensitiviteit toch niet?
 • Je voelt je onbegrepen, ongezien en niet gewaardeerd voor wie jij bent.
 • Hoe graag je ook meer contact met je gevoel en je hart wil maken, je schiet steeds in je hoofd.
 • Alleen al de vraag formuleren waar het bij jou om draait is lastig voor je.

Oh ja, en dan ben je dus ook nog erg sensitief. Anders gezegd, jouw voelsprieten staan 80% van de tijd aan om informatie te verzamelen uit de omgeving om je heen. Elke dag is dat heel veel informatie wat je ook allemaal wil verwerken. Wat tijd en vooral veel energie kost. Heel veel energie.

Hoe kan jij je richten op jezelf en jouw eigen ontwikkeling als al jouw voelsprieten zo bezig zijn met alles wat er in jouw omgeving gebeurt?

Je verlangt naar

 • Doen wat echt bij je past.
 • Het contact met jezelf en met je emoties voelen. Een contact dat je verloren hebt. Omdat je, empatisch als jij bent, jezelf keer op keer hebt aangepast aan de wensen van anderen.
 • Rust, erkenning en vooral ook herkenning. Je wil gezien worden.
 • Weten wat jou drijft, wat jouw richting is en hoe je daar grip op kunt krijgen.
 • Dat het bij jou ook eens makkelijk gaat.
 • Zelfwaardering, liefde voor jezelf. Oh, hoe graag zou je dat echt willen voelen!
 • Van je kwetsbaarheid een kracht maken.
 • Uiteindelijk gaat het jou om een prettig contact met wie jij in de kern bent.

Het is zeker niet voor het eerst dat je bezig bent geweest met je persoonlijke ontwikkeling. Zelfhulpboeken, een (online) cursus, gesprekken met diverse coaches/hulpverleners, je bent met een of meerdere hiervan bekend.

Toch leidde het steeds maar niet tot een echt begrip van jezelf. Die diepere laag in jou bleef verscholen. Wat je ook deed bleef aan de oppervlakte steken. Je verlangt naar een verdieping.

Een stap terug zetten om helder te kunnen zien wat voor jou belangrijk is, heb je zelden tot nooit tijd of energie voor. En komt er wonderlijk genoeg wel zo’n moment, kom je er niet uit.

Hoe lang blijf jij in dit kringetje ronddraaien?

Je bent niet de enige!

Zo vaak hoor ik van mijn klanten dat ze dachten dat ze de enige waren. Ze zeiden keer op keer tegen zichzelf dat ze zich aanstelden. En dat het echt aan hen lag, waardoor ze zich zo beroerd en vooral ook moe voelden.

Niet herkend worden voor wie jij bent, kan koud, grauw en ontzettend eenzaam voelen. Graag stel ik je gerust. Je bent echt niet de enige. 1 op de 5 mensen is hoogsensitief. En bij die andere 4 zitten ook veel sensitieve mensen. Je hebt alleen niet geleerd hoe met die gevoelens om te gaan. Dit is niet de schuld van je ouders. Zij wisten het ook niet.

Gelukkig voor jou leef jij in een tijd waarin er steeds meer aandacht komt voor deze gevoelige kant van de mens. Dat die er mag zijn. Sterker nog, juist door die kant in jezelf naar voren te halen neemt jouw kracht toe. Sta je steviger. Ben je veel meer jezelf.

Kies voor jezelf

Steeds iets opmerken en het toch nét niet onder woorden krijgen. Als geen ander weet ik hoe frustrerend dat is. Dankzij mijn eigen ervaring en die van mijn klanten (op deze pagina vind je een aantal testimonials). Toen ik eenmaal mijn gave had ontdekt en deze verder ontwikkelde (lees hierover meer op de pagina over mij), wist ik dat ik hier heel goed anderen verder mee kan helpen.

Om precies dat wat zich in de onderstroom afspeelt helder te krijgen. Zodat jij grip op jezelf en je leven krijgt.

Wat wil jij?

Ik bied geen standaard coachtraject aan. Of een stappenplan van eerst een healing, dan een reading en vervolgens coaching.

Bij mij draait alles om jou. We kijken samen naar jouw specifieke vraag. Waar heb jij nu behoefte aan? En vooral: wat kan jou verder helpen?

Is dat een concrete vraag waar een reading direct helderheid aan geeft? Of mag je eerst in je lichaam zakken met de hulp van een healing? Misschien helpt een (familie)opstelling je om uit je impasse te komen.

Of je weet dat je nu echt stappen wil zetten en je zoekt een coach die je hierin persoonlijk kan begeleiden. Met coaching geheel gericht op jouw vraag, puur maatwerk.

Er zijn zoveel mogelijkheden. Heel begrijpelijk als je niet weet waar jij het beste bij gebaat bent. Neem contact met mij op om te bespreken of en hoe ik jou verder kan helpen. Stuur een mail naar nicole@nicoleklip.nl