Stop met in kringetjes rond te lopen

Als je jezelf ontwikkelt, komt er altijd wel iets naar boven waar je liever niet naar kijkt. Omdat het pijnlijk is. Een oude angst, onprettige overtuiging of nare herinnering die je net met veel pijn en moeite weg hebt weten te drukken. Het allerliefst wil je dat hoofdstuk overslaan.

Het door jou gewenste resultaat blijft dan echter wel uit. Want door deze pijnlijke feiten niet aan te kijken, komen ze terug. Of je wilt of niet.

Soms is het zelfs zo dat je meer voelt dan ziet dat je ergens tegenaan bent gelopen. Een ‘iets’ waar jij je vinger niet op kan leggen, met je hoofd kan je er niet bij. Daardoor blijf je er in kringetjes omheen draaien.

Je staat stil. Hoe kom je weer in beweging?

Coaching helpt je om die beweging weer op gang te krijgen. Je wordt je bewust van wat er in jou zit. Jouw potentieel. Door hier vervolgens betekenis aan te geven, het te waarderen (je kent er je eigen waarde aan toe) én je te onthechten van je oude aannames, kom jij naar voren.

Het gaf mij veel nieuwe inzichten. Ik begreep dingen beter en ik kreeg ook meer compassie voor mijzelf – Floor

Coach & energetisch werker Nicole Klip begeleid je naar helderheid en jezelf zijn

Coaching werkt

Systemische coaching zorgt ervoor dat jij die stap verder wel zet. Ik neem je mee, in jouw tempo, stap voor stap. Een persoonlijke begeleiding die maakt dat je dat wat jou dwars zit aan kan kijken. Voor je het weet verandert de berg in een drempel waar jij met gemak overheen stapt.

De coaching helpt je dichterbij je gevoel, je lichaam, bij jezelf te komen. Een verbinding die ervoor zorgt dat jij het leven vanuit (zelf)vertrouwen aankijkt. Waarbij ik niet zeg dat het daarna altijd oké met jou is. Wel dat je goed om kan gaan juist met dat wat niet oké is, dat jij je -even- niet lekker voelt.

Want hoe meer jij durft stil te staan bij jouw pijn, hoe sterker jij wordt en hoe steviger jij staat.

Coaching stap je niet zomaar in. Je wil de begeleider vertrouwen en je veilig voelen om daadwerkelijk die onbekende diepte in te kunnen stappen. Maak kennis met mij via een inspiratiegesprek. Of je nu wel of niet in een coachtraject stapt, je krijgt altijd inspiratie. Mail mij voor een afspraak.

Ik reageer zo snel als mogelijk op je bericht.

Persoonlijk traject

In het uitgebreide coachtraject loop ik ruim 3 maanden met jou mee. Ik begeleid je tijdens 5 coachsessies (4 van 1,5 uur en een wandelsessie, opstelling of reading/coachsessie van ca. 2 uur) langs deze stappen:

  1. Helderheid: waar gaat het in essentie om? Wat is de kern?
  2. Verdieping: achtergronden en (belemmerende) overtuigingen. Je ontdekt waar jouw ruimte om te bewegen zit.
  3. Beweging: letterlijk en figuurlijk het kantelpunt, je stapt over de drempel heen naar jouw gewenste resultaat.
  4. Regie: langzaam maar zeker krijg je controle en (zelf)vertrouwen.
  5. Versteviging: je verankert en internaliseert de gezette stap(pen).

Dit is de basis van waaruit ik werk. Hoe dit in de praktijk vorm krijgt, is geheel afhankelijk van jouw coachvraag. Ik maak elk traject op maat, volledig gericht op wat het beste werkt voor jou.

Extra

Naast deze ‘live’ ondersteuning (die ook, afgezien van de wandelsessie) online kan), sta ik gedurende deze 3 maanden voor jou klaar via mail/app voor vragen, extra hulp en/of terugkoppeling op oefeningen en aanmoediging.

Je voorkomt zo dat je lang met vragen rond blijft lopen en je houdt de stappen die je zet helder en overzichtelijk.

Omdat ik blij bent dat jij ervoor kiest deze stap(pen) te gaan zetten en niet nog jarenlang door blijft modderen en de stapel zelfhulpboeken in je kast alsmaar groter wordt, krijg je van mij twee healings en/of tarot readings (totaalwaarde € 90) erbij. Een healing als extra ondersteuning bij het loslaten, om je te helpen je hoofd te ‘legen’ en ook prettig in je lichaam te zakken en een tarot reading voor een extra inzicht.

Ik gun het jou. Gun jij het jezelf ook?

Ik reageer zo snel als mogelijk op je bericht.

Wat gun jij jezelf?

Voor dit totaalpakket van 5 coachsessies, oefeningen, extra ondersteuning en healings/tarotreadings zou je als je het in losse delen bij mij afneemt zo’n € 2.200 kwijt zijn.

Ga je voor het all-in coachtraject, bedraagt jouw investering slechts € 925 (incl. btw).

Ik weet dat je dit systemische coachtraject net zo goed gaat vinden als de klanten die jou voorgingen. Voel je na de eerste sessie dat het toch niet is wat je zoekt? Laat dit binnen 5 dagen weten en je krijgt van mij je geld terug.

In deze video’s vertel ik je over mijn kijk op groei en persoonlijke ontwikkeling. Ze zijn uit mijn klip-en-klare tijd, maar wat ik zeg is nog steeds actueel.

Neem contact op

Coaching is 100% aandacht voor jou en het resultaat: jezelf zijn, rustig en stevig, terwijl de drukke wereld om jou heen raast.

Coaching is intensief én persoonlijk. Wil je echt de door jou gewenste resultaten behalen, is het belangrijk dat jij je helemaal open kunt stellen. Hiervoor is vertrouwen in je coach essentieel. Daarom start ik altijd met een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek, wat ik ook graag een inspiratiegesprek noem. Je neemt er altijd inspiratie, tips en inzichten uit mee. Of je nu wel of niet in een coachtraject bij mij stapt.

Tijdens dit gesprek -bij mij in de praktijk of online- kijken wij samen naar wat jij wilt, waar je tegenaan loopt, wat je al hebt gedaan en wat jouw verlangen is. Tegelijkertijd leren wij elkaar beter kennen. Jij ervaart hoe ik werk en we bespreken samen of en hoe ik jou verder kan helpen.

Houd er rekening mee dat ik per maand ruimte heb om twee nieuwe coachtrajecten te starten.

Doe je niets, loop je over een jaar in hetzelfde kringetje. Wil je dat?

Mail nicole@nicoleklip.nl of vul hiernaast het contactformulier in.

Contactformulier

6 + 2 = ?

Ik reageer zo snel als mogelijk op je bericht.

veelgestelde vragen

Wat kost een inspiratiegesprek?
Dit gesprek is gratis. We maken kennis. Jij ontdekt of jij je veilig voelt bij mij en ik bespreek of en hoe ik jou kan begeleiden.

Hoe lang duurt het inspiratiegesprek?
Houd rekening met een gesprek van zo’n drie kwartier.

Moet ik het inspiratiegesprek voorbereiden?
Nee. Hier is geen speciale voorbereiding voor nodig.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een traject?
Een traject duurt zo’n 3 maanden. Een coachtraject omvat 5 sessies. Tussen elke sessie zitten 2 à 3 weken.

Hoe lang duurt een sessie?
Een coachsessie duurt 1,5 uur. Een van de sessies in het coachtraject is een langere sessie van zo’n 2 uur.

Wat kost een coachtraject?
Jouw investering is € 925 inclusief btw.

Moet ik het bedrag in 1 keer betalen?
Je mag de € 925 in 1 keer betalen. Het kan ook in twee termijnen van € 464.