Energetisch werk geeft helderheid

Helderheid betekent duidelijkheid en houvast in de richting die je op wilt. Alleen overschaduwen de prikkels, herinneringen, overtuigingen en ervaringen jouw zicht. Gelukkig is er een manier om door dat dichte bos de bomen te zien. Namelijk met energetisch werk.

“Eh, Nicole, wat bedoel je hiermee?”

Jij bent een wezen van vlees en bloed. Tegelijkertijd ben jij energie. Die energie straalt uit wie jij bent, waar jij mee bezig bent en waar jij tegenaan loopt. Maar ook wat jou in je ontwikkeling helpt en wat je blokkeert.

Je bewust worden van die energie geeft je handvatten om ermee aan de slag te gaan. Zodat jij stappen kan zetten en verder kan in de richting die jij wil.

Energetisch werk heeft nogal de naam ‘zweverig’ te zijn. Als je met zweverig ‘onverklaarbaar’ bedoelt, geef ik je gelijk. Tegelijkertijd geeft het contact met jouw energie je hele heldere inzichten. Krachtige handvatten om verder te kunnen in de beweging die jij wilt. In deze video vertel ik je over mijn kijk op energetisch werk.

Op deze pagina vertel ik je meer over de diverse manieren waarop je energetisch naar jezelf kan kijken. Heb je interesse, maar weet je niet precies welke vorm jou het beste kan helpen, neem gerust contact met mij op.

Reading

Je onbewuste bewust. Sessie van 1,5 uur waarin je heldere antwoorden en inzichten krijgt in waar jij nu staat en wat je mogelijk hindert in de beweging die je aan het maken bent.

Healing

Ook wel aurahealing genoemd. Helpt je oude energie los te laten zodat je ruimte ervaart. Voor je beweging en/of contact met jezelf. Lijkt erg veel op reiki.

Tarot reading

Wat hebben de tarotkaarten jou te vertellen? Een andere -iets meer tastbare- manier om je onbewuste voor je te laten spreken.

Reading - je onbewuste bewust

Jouw investering: € 145,-
Een reading duurt 1,5 uur. Houd voor de afspraak rekening met 1,75 uur. Het kan op afstand, online en bij mij in de praktijk in Hooglanderveen.
Je krijgt naderhand een mp3 opname van de reading.

De eerste keer dat je een reading krijgt kan best spannend zijn. Weet dat ik alleen dat kan zien wat jij wilt dat ik zie.

“Een reading bij Nicole is open, oprecht en inzichtgevend. Aan het begin stelt Nicole je op je gemak, ze legt uit wat ze gaat doen en uit welke lagen een reading is opgebouwd. Dat zet zij zeer helder uiteen. Ze drukt je ook op het hart om vooral tussendoor vragen te stellen. Vooral als je er nog geen ervaring mee hebt , zoals ik, is dat erg fijn.

Tijdens de reading kan Nicole datgene wat zij ziet heel mooi en beeldend beschrijven. Dat zij een sterk ontwikkeld taalgevoel heeft, komt haar goed van pas in haar werk. Ik kan een reading bij Nicole aan iedereen aanraden!” – Marlies Ruijgrok

Reading

Geef een stem aan jouw onbewuste met een reading. Het is kort gezegd het lezen van jouw energie. Je hoort waar je staat en krijgt inzichten in wat jou op je pad hindert. Vaak weet je dit onbewust al wel. Doordat dit nu bewust gemaakt wordt, komt het vrij en kan jouw energie weer stromen.

Vragen waar klanten zoal mee bij mij komen:

 • Waar sta ik? Wat wil ik? Ik loop met mijn ziel onder mijn arm. Wat kan ik doen?
 • Ik wil zo graag door, toch lukt het niet. Waar loop ik tegenaan of wat houdt mij tegen?
 • Welke overtuigingen ondersteunen of hinderen mij zodat ik niet verder kom?
 • Waarom ben ik zo ongeduldig?
 • Hoe kan ik verlichten dat ik mij zo moe voel?
 • Waarom kan ik zo moeilijk keuzes maken?
 • Waar komt mijn onzekerheid vandaan?
 • Je laten lezen op je relatie, werk of bedrijf is ook mogelijk.

Een reading geeft je antwoord. Antwoorden die jou heldere inzichten geven en die je helpen in de beweging die jij wilt maken.

Reading & coaching samen

Je kunt een reading ook combineren met een coachsessie. Je laat je lezen op een onderwerp. Vervolgens pakken we de essentie uit de reading op in een coachgesprek. Zo heb je gelijk handvatten om met de verkregen inzichten aan de slag te gaan.

Duur reading met coachsessie: 1,5 à 1,75 uur
Jouw investering: € 180,- (incl.btw)

Healing

Iedereen, elk lichaam, beschikt over een zelfhelend vermogen. Heb je een wond, dan zorgt jouw lichaam er zelf voor dat deze wond geneest. Eerst krijg je een korstje, dan groeit er nieuwe huid overheen. Soms heb je hier wat hulp bij nodig. Bijvoorbeeld bij een gebroken been.

Op energieniveau loop je ook wondjes op, ‘oud zeer’ zeg maar. Denk hierbij aan oude gedachten, gebeurtenissen en energie van anderen. Die kunnen jouw helderheid flink blokkeren.

Tijdens een healing, ook wel aurahealing genoemd, help ik jou deze oude energie los te laten. Ik haal de oude lagen weg, zodat jij weer de ruimte hebt. Ruimte om te bewegen en ruimte om contact met jezelf te maken.

Een healing kan algemeen zijn, maar je kunt ook een specifieke vraag stellen. Dit kan een vraag op elk vlak zijn, bijvoorbeeld

 • Een slechte nachtrust.
 • Je wordt constant afgeleid en kan je niet concentreren.
 • Iets blijft maar in je hoofd ronddraaien. Wat je ook probeert, je krijgt het niet weg.
 • Er zit een vervelende druk/pijn in je schouders, rug etc.

Jouw investering: € 60,-
De afspraak voor een healing duurt een half uur en kan op afstand, online en in mijn praktijk in Hooglanderveen (Amersfoort).

Een healing geeft je ruimte

Het opruimen van deze oude energie creëert ruimte voor nieuwe energie. Alle ruis om je heen verdwijnt, zodat jij prettig kan zakken in je eigen lichaam. Hierdoor voel jij je vitaal, zit je lekker in je vel en maak je ook goed contact met je eigen lichaam. Met als resultaat dat je helderheid en ruimte voelt.

Ruimte in jezelf en om je heen. Deze heldere ruimte heb je nodig om te bewegen, om te zijn wie jij wilt zijn.

“Ik lees met open mond je verhaal,  het is mijn verhaal! Alles is juist. Vooral het stukje van mijn moeder waar ik zo mee worstel.

Ik kom net terug  van en wandeling en zei op de terugweg : ” Ik voel me zo goed! Ik was de healing vergeten, zo bijzonder! Wat een gave heb jij. Ik ben je dankbaar.”  – Linda

Inzichten via de tarot kaarten

Tarot reading

Een andere manier om je onbewuste voor je te laten spreken is via een legging van de kaarten van de tarot. Dit kunnen vragen zijn zoals: wil je helderheid over een situatie? Of loop je steeds vast en kan je niet je vinger erop leggen wat het nu precies is? Misschien ben je gewoon nieuwsgierig naar deze mysterieuze kaarten?

Een tarot reading geeft jou prettige inzichten en helderheid over de vraag waar jij mee loopt.

Jouw investering: € 45,-
Duur tarot reading: half uur

Veelgestelde vragen Reading

Hoe lang duurt een reading?
Een reading duurt 1,5 uur. Houd voor de afspraak rekening met een uur en drie kwartier.

Kan ik alles wel onthouden wat je vertelt?
Je krijgt per mail (Wetransfer) een opname van de reading.

De opname van de reading duurt veel korter dan 1,5 uur. Hoe kan dit?
Mijn opname-apparaat filtert de stiltes weg. De meeste opnames duren zo’n 1,25 uur.

Hoe zie je dit alles?
Ik heb sowieso een sterke intuïtie. Dankzij de opleiding tot reader heb ik dit talent getraind. Tijdens de reading stem ik af op jouw wezen via jouw voor- en achternaam.

Wat is het verschil tussen een reader en een medium?
Een reader kijkt naar wat er nu speelt bij jou. Zodat jij helderheid krijgt in waar jij onbewust tegenaan loopt. Een medium maakt contact met een overledene. Die geeft op die manier de overledene een stem.

Nu kan het zeker zo zijn dat een overleden persoon invloed heeft op jou. En dus naar voren komt in een reading. De focus ligt dan wel op wat er bij jou speelt.

Er zijn ook readers die zich medium noemen, omdat deze naam een redelijke bekendheid heeft. Voor mij voelt het prettiger om toch een verschil hierin te houden. Ondanks dat de grens erg dun is en beide werkvormen regelmatig in elkaar overlopen.

Veelgestelde vragen Healing

Hoe lang duurt een healing?
De healing zelf duurt 20 minuten. Houd voor de afspraak rekening met een half uur à drie kwartier.

Vertel je gelijk wat je ziet?
De healing verloopt in stilte. Na afloop vertel ik je kort wat ik heb gezien en gedaan.

Hoe zie je dit alles?
Ik heb sowieso een sterke intuïtie. Dankzij de opleiding tot healer heb ik dit talent getraind. Tijdens de healing stem ik af op jouw wezen via jouw voor- en achternaam.

Is een healing op afstand anders?
Nee. De healing is precies hetzelfde. Het enige verschil is dat ik je per mail vertel wat ik heb gezien en gedaan.

Wat is het verschil tussen een healing en reiki?
Het verschil zit vooral in de manier van werken. Bij een healing werk ik in je aura, dus het energie-veld om je heen. Een reiki-master werkt net iets meer in je lichaam en je systeem.

De focus van healing is jouw ruimte opschonen van oude energieën.

Ik beheers ook een vorm van healing die heel erg dicht tegen reiki aanligt. Dit noem ik hands-on healing of spirit body healing.

Het resultaat van zowel een healing als een reiki-behandeling is dat jij helderheid ervaart en lekker in je lichaam zit.

Overige veelgestelde vragen

Moet ik voor een energetisch werk sessie bij je langs komen?
* Ik geef readings en healings bij mij in de praktijk, online of op afstand. Hieronder leg ik je dit -kort- uit. Heb je nog vragen, neem gerust contact met mij op.
* Een tarot reading kan zowel online als in de praktijk.

 • Bij mij in de praktijk: Ossenkamp 19, Hooglanderveen (Amersfoort-Noord)
 • Online: Vlak voor de afspraak stuur ik je een link. Meestal is dit een Whereby-link.
 • Op afstand: Jij bestelt bij mij een reading of healing. Ik plan deze in op het moment dat uitkomt in mijn agenda. Hiervoor hoef jij niets speciaals te doen. Dus jij hebt dan je eigen afspraken.
  • Van een reading mail ik je de opname.
  • Na een healing krijg je een mail met een verslag van wat ik heb gezien en gedaan.

Moet ik vooraf betalen?
Dat mag. Je mag ook, net als bij de kapper ;), direct achteraf betalen. Contant of via een tikkie. Bij een reading/healing op afstand vraag ik je wel de betaling vooraf te voldoen.
Klik hier voor een overzicht van de prijzen.

Neem contact op

Wil je een afspraak maken of nog iets meer weten over mijn energetische aanbod? Mail: nicole@nicoleklip.nl

Ik reageer zo snel als mogelijk op je bericht.