• Liefdevolle vriendelijkheid

Liefdevolle vriendelijkheid betekent tijd aan jezelf besteden. Dit helpt je te ontladen én weer op te laden. Zo’n moment voor jou alleen, hoe kort ook, geeft je weer energie. Energie die jij heel goed kunt gebruiken.

De tijd waarin wij leven is druk. Er wordt ongelooflijk veel van jou gevraagd. Dit vind je niet erg, je geeft die aandacht en liefde heel graag. Het nadeel is wel dat er zo weinig tijd, of zelfs helemaal geen tijd voor jouzelf overblijft. En dat is op z’n zachtst gezegd jammer.

Liefde en aandacht voor jezelf doet je opbloeien, het geeft je kracht, zelfvertrouwen en energie om nieuwe uitdagingen het hoofd te bieden.

Een groot hallo aan jezelf

Ik nodig je uit om op reis te gaan, een reis bij jou naar binnen. Dit voelt in het begin wellicht wat onwennig, maar je zult zien hoeveel je herkent en ook hoe prettig het is om de band met jezelf, met wie jij in wezen bent, te verstevigen.

In de Liefdevolle vriendelijkheids-training leer je:

  • Momenten voor jezelf te pakken
  • Te ontspannen: ontladen en opladen
  • Als bonus helpt het je ook je onbewuste processen, patronen en overtuigingen helder te krijgen en, zo je wilt, op te schonen.

Je zult zien, dit geeft je energie, kracht en zelfvertrouwen. Zodat jij de uitdagingen die op je pad komen een stuk makkelijker aan kan.

Gun en geef jezelf liefde

Dit geeft de training Liefdevolle vriendelijkheid jou:

5 lessen vol met tips, oefeningen, meditaties en visualisaties. En telkens 5 tussenliggende dagen om de oefening(en) te doen en de inzichten te laten bezinken.

Elke les geeft jou een moment helemaal puur en alleen voor jou. Gewoon, omdat jij het waard bent.

Misschien is het tijd
om te zijn wie je bent
om te voelen wat je nodig hebt
om te ervaren wat je verlangt
van het leven
van jezelf
Kus jezelf wakker
het is tijd
om je plaats in te nemen

Heb je nog vragen of wil je liever een afspraak maken om te bespreken of en hoe ik jou verder kan helpen, mail nicole@nicoleklip.nl .

Ik reageer zo snel als mogelijk op je bericht.