• Contact

Contact

Deze website geeft je een eerste indruk van alles wat ik doe en waar ik voor sta. Wil je een afspraak maken of heb je een vraag, neem contact met mij op via een mail naar nicole@nicoleklip.nl.

Coaching is een zeer persoonlijk proces. Daarom plan ik altijd een -gratis en geheel vrijblijvend- inspiratiegesprek. We maken kennis met elkaar. Jij ervaart hoe ik werk, of jij je daar prettig bij voelt en we bespreken of en hoe ik jou verder kan begeleiden.

Voor mijn energetische diensten werk ik niet met een kennismakingsafspraak vooraf. Mail nicole@nicoleklip.nl voor een afspraak. Geen probleem als je -nog- niet weet waar jij het meeste baat bij hebt. Dit bespreken we aan de hand van jouw vraag.

Heb je interesse in een opstelling? Meld dit in je mail (naar nicole@nicoleklip.nl) en ik neem contact met je op om je vraag te bespreken en een afspraak in te plannen.

Waar vind je de praktijk van Nicole Klip?

Mijn praktijk bevindt zich in een rustige nieuwbouwwijk aan de rand van Amersfoort-Noord/Vathorst. Het adres is:

Ossenkamp 19
3829 GV Hooglanderveen

Kom je met de auto? Je rijdt de wijk in bij rotonde 12. Je kunt op de oprit parkeren.

Met het OV is de praktijk ook goed bereikbaar. Station Amersfoort Vathorst is zo’n 1,5 kilometer wandelen. Je kunt ook de bus nemen: stadsbus 5. De dichtstbijzijnde halte is ‘Danzigweg’. Kijk op 9292.nl voor meer informatie.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Ik bied zowel coaching als energetisch werk. Tijdens veel coachsessies maak ik ook gebruik van mijn gaven als energetisch werker :). Klik op de button hieronder voor meer informatie over mijn aanbod.

Bij het afnemen van een dienst van Nicole Klip ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Nicole Klip neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neem hiervoor passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging(en) tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of je aanwijzingen van misbruik hebt, neem dan contact met mij op.

In de Privacyverklaring staat wat Nicole Klip doet met de verkregen persoonsgegevens. Bijvoorbeeld hoe deze verzameld, opgeslagen en beveiligd worden. Ook lees je hier hoe je een verzoek kunt indienen om je gegevens in te zien, te wijzigen of te laten verwijderen.