• Contact

Contact

Deze website geeft je een eerste indruk van alles wat ik doe en waar ik voor sta. Wil je een afspraak maken of heb je een vraag, neem contact met mij op via een mail naar nicole@nicoleklip.nl.

Waar vind je de praktijk van Nicole Klip?

Mijn praktijk bevindt zich in een rustige nieuwbouwwijk aan de rand van Amersfoort-Noord/Vathorst. Het adres is:

Ossenkamp 19
3829 GV Hooglanderveen

Kom je met de auto? Je rijdt de wijk in bij rotonde 12. Je kunt op de oprit parkeren.

Met het OV is de praktijk ook goed bereikbaar. Station Amersfoort Vathorst is zo’n 1,5 kilometer wandelen. Je kunt ook de bus nemen: stadsbus 5. De dichtstbijzijnde halte is ‘Danzigweg’. Kijk op 9292.nl voor meer informatie.

Bij het afnemen van een dienst van Nicole Klip ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Nicole Klip neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neem hiervoor passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging(en) tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of je aanwijzingen van misbruik hebt, neem dan contact met mij op.

In de Privacyverklaring staat wat Nicole Klip doet met de verkregen persoonsgegevens. Bijvoorbeeld hoe deze verzameld, opgeslagen en beveiligd worden. Ook lees je hier hoe je een verzoek kunt indienen om je gegevens in te zien, te wijzigen of te laten verwijderen.