Anderen over Nicole

Ik kan van alles vertellen over mijzelf en het de praktijk ‘Nicole Klip’, uiteindelijk gaat het om de ervaringen én resultaten van anderen. Op deze pagina vind je een aantal testimonials van klanten.

Marijke

Ik kwam bij Nicole terecht met de vraag of ik met alles wat ik voelde ook iets moest doen. Actie moest ondernemen. Nou nee dus. In diverse gesprekken heb ik vooral geleerd dat ondanks dat ik het voel of ervaar, het niet van mij is of van mij hoeft te zijn. Dit heeft mij veel inzicht gegeven.

Ben super blij met de coaching geweest. Op meerdere vlakken begrijp ik nu beter waarom ik voel wat ik voel en hoe ik daar mee om kan gaan.

En tussen de afspraken door kon ik altijd een vraag stellen via de app. Dit was heel fijn als ik weer eens vast liep. Nicole is een betrouwbare, wijze en eerlijke vrouw.

Marijke

Nicole heeft mij begeleid in een familieopstelling. Ze is zeer kundig, communiceert helder en is confronterend waar nodig. Zodat ik minstens 5 stappen verder ben gekomen in mijn heling.
Ze heeft veel kennis van de materie en weet de vinger snel op de zere plek te leggen. We hebben veel in mijn familiesysteem aangekeken en dankzij haar begeleiding kon ik hier stappen zetten, waardoor ik de verschuivingen letterlijk in mijn lichaam kon voelen. Nicole gaf mij tijdens de sessie ook alle ruimte om alle emoties te doorvoelen. Alles mocht er zijn en uiteraard zonder oordeel, zelfs mijn eigen oordeel naar mijzelf.

Ik voel mij na deze sessie opgelucht, lichter en vrijer om mijn eigen pad te mogen volgen. Tevens voelde ik in de loop van de dag ook de verschuivingen: opeens ging de telefoon en belde mijn zoon en mijn werkgever, kreeg ik apps van mijn nichtje. Bijzondere ervaringen. Ben benieuwd hoe het de komende dagen in mij en onze familie gaat doorwerken. Dankbaar voor deze prachtige en bijzondere ervaring.

Lisette Broekhuizen

Lisette

Tijdens een coachingsessie heeft Nicole mij mijn innerlijke familie op laten stellen. Ik vond het boeiend om zo vanaf een afstandje naar mezelf te kijken: hoe de verschillende rollen al dan niet met elkaar samenwerken en wie de meeste/minste aandacht krijgt. De sessie gaf me meer inzicht en structuur in wanneer ik welk aspect van mezelf laat zien en hoe ik een en ander meer in balans kan brengen.

Nicole begeleidde de sessie met veel rust en openheid. Ik kon alles zeggen, ook als ik ergens helemaal geen zin in had (mijn innerlijke jongetje). Fijn dat ze dat niet op zichzelf betrok, daardoor kreeg alles de ruimte.

Veel dank, Nicole!

Saskia Baardman – saskiabaardman.nl

De sessie met Nicole voelde voor mij als een veilig, warm bad. Op een liefdevolle manier bracht ze me in contact met mijn innerlijke familie. Ik leerde mijn innerlijke man, vrouw, meisje en jongetje kennen.

Het gaf me veel nieuwe inzichten. Ik begreep dingen beter en ik kreeg ook meer compassie voor mezelf. Nicole heeft een hele fijne, zachte manier van coachen waarmee ze je met aandacht en liefde helpt om ook naar de stukjes te kijken waar je meestal liever van wegkijkt. Door er met liefde naar te kijken, kan het helen.

Een gesprek met Nicole kan ik je van harte aanbevelen. Het is een bijzondere ervaring en de fijne energie blijft je nog lang bij.

Floor Schuttevaar

innerlijke familie van Floor

Innerlijke familie van Floor

Nicole heeft mij met vragen, spiegelen, confronteren en met het brengen van geheel nieuwe inzichten, over hobbels en blokkades heen geholpen die er lang hebben gelegen.

Samen hebben we diep en intensief gekeken naar mijn aandeel in diverse vraagstukken en ze heeft mij gefundeerde en degelijke adviezen gegeven waar ik zelf weer mee verder kan.

Ernst Stronkhorst – Ithildin

Soms kom je mensen tegen die je inspireren, steunen en uitdagen door lastige vragen te stellen.

Nicole Klip is voor mij zo iemand. Met de combinatie van haar intuïtie en haar praktische instelling weet ze niet alleen snel naar boven te krijgen wat er echt speelt, maar ook hoe je daar praktisch mee om kan gaan.

Ben je (hoog) sensitief en wil je leren hoe je krachtig kan blijven staan in een woelige wereld zonder dat je de verbinding met jezelf en je omgeving kwijt raakt? Dan is Nicole degene die jou kan helpen.

Judith van Barlingen – Waarde(n)vol ondernemen

Peter Schmeitz

Beste Nicole, ik wil via dit bericht mijn waardering uitspreken voor jouw coachkwaliteiten. Na enkele goede gesprekken bood je aan om een reading te doen. In al mijn nuchterheid was ik daar zeer terughoudend over, maar mijn vertrouwen in jou heeft me overgehaald om die beproeving maar eens te ondergaan.

Ik moet zeggen: dat was de meest scherpe spiegel die me ooit is voorgehouden. Nooit eerder heb ik zo’n scherp beeld van mezelf boven gekregen als tijdens die reading. En verder: iets zweverigs heb ik er niet aan ontdekt. Je hebt vooral gewoon teruggegeven wat je bij mij zelf hebt gezien.

Antwoorden liggen in mijzelf

Ik schrijf dit bericht omdat ik weet dat veel mensen hier terughoudend over zijn, maar in jouw aanpak is daar geen enkele reden voor. En voor mij was het een mooie eyeopener omdat blijkbaar alle antwoorden in mezelf te vinden zijn.

Deze aanpak is heel effectief en prettig. Dat gekoppeld aan jouw respectvolle en prettige manier van werken maakt een kort berichtje van waardering wel waard, dat ik zowel een coachsessie als een reading bij jou iedereen kan aanraden.

Peter Schmeitz

Nicole is een warme en oprechte vrouw met een sterk ontwikkelde intuïtie. Zij staat met iedere vezel open om informatie te ontvangen en te geven. Dat Nicole zo warm en oprecht is heb ik al de eerste keer dat ik met haar kennismaakte ervaren, zij heeft een open en liefdevolle uitstraling. Deze eigenschappen die Nicole zo kenmerken neemt zij mee in haar reading.

Een reading bij Nicole is open, oprecht en inzichtgevend. Aan het begin van een reading stelt Nicole je op je gemak, legt uit wat ze gaat doen en uit welke lagen een reading is opgebouwd. Dat zet zij zeer helder uiteen. Ze drukt je ook op het hart om vooral tussendoor vragen te stellen. Vooral als je nog geen ervaring hebt met een reading, zoals ik, is dat erg fijn.

Tijdens de reading kan Nicole datgene wat zij ziet heel mooi en beeldend beschrijven. Dat zij een sterk ontwikkeld taalgevoel heeft, komt haar goed van pas in haar werk als intuïtief coach.

Ik kan een reading bij Nicole aan iedereen aanraden!

Marlies Ruijgrok – Leiderschapscoach voor vrouwelijke directeuren

Marlies Ruijgrok
Wil van der Leest

WAUW, wat ben jij goed zeg!’’, dat is het eerste wat ik uitriep direct na de reading die Nicole me had gegeven. Alles wat ze vertelde was LOEPZUIVER én kon ik direct duiden.

Deze vrouw is echt zó goed in wat ze doet… ik kan het elke ondernemer aanraden. Het resultaat is dat je de dingen waarmee je bezig bent nóg helderder ziet en je krijgt duidelijk waar je mogelijkerwijs tegenaan loopt. Wie wil dat nou niet?

Nicole geeft je een heldere inkijk in jezelf en dit doet ze met zoveel liefde en overgave, dat voel je in elke vezel van je lijf.

Dankbaar.

Wil van der Leest

“Ik was zo moe. Zag echt niet hoe ik mijn werk met enig fatsoen nog kon doen. Nicole bood aan mij een healing te geven. Ik wist niet wat het was of wat ik ervan kon verwachten.

Tot mijn verbazing hielp de healing mij weer helemaal op de been. Zelfs twee dagen later voelde ik mij nog helemaal top en fit om mijn werk vol energie uit te voeren.” – Roos

Roos
Linda (geen eigen foto)

Foto die gevoel van Linda weergeeft

“Ik lees met open mond je verhaal, het is mijn verhaal! Alles is juist. Vooral het stukje van mijn moeder waar ik zo mee worstel.

Ik kom net terug van een wandeling en zei op de terugweg: ”Ik voel me zo goed! Ik was de healing vergeten, zo bijzonder! Wat een gave heb jij. Ik ben je dankbaar.”  – Linda

Het praten over mijn situatie deed me erg goed. Bij de eerste gesprekken kon ik vooral mijn verhaal kwijt en had ik het gevoel dat ik en mijn situatie begrepen werd. Dat deed me erg goed en dat had ik ook nodig om door te gaan.

Door deze gesprekken werd ik rustiger. Ik kreeg steeds meer inzicht in de situatie, waardoor ik me er beetje bij beetje bij neerlegde dat mijn relatie echt voorbij was. Ik had natuurlijk ook wat terugvallen, maar zo’n gesprek brengt je dan weer terug op het juiste pad.

De volgende fase was ‘vooruit kijken’. Kijken of ik in de toekomst de signalen kan herkennen en hoe ik daar dan eventueel het beste op kan reageren.

Gevoel kenbaar maken

Voor mij betekende dit, dat ik mijn gevoel meer kenbaar moet laten maken. Als ik me ergens niet prettig over voel, dan moet ik dat aangeven en niet denken: ‘het zal wel aan mij liggen’ of ‘het is kinderachtig van mij als ik er iets van zeg’.

Al pratende ging het steeds beter en begon ik weer in de toekomst te geloven. De vrijheid leerde ik steeds meer te omarmen. En zo kwam ook het moment dat ik weer begon te leven. Te genieten van mijn leven.

Cynthia Vink

Een dankbare Nicole

Ik ben zo enorm dankbaar dat ik deze mooie mensen (en nog vele anderen) heb mogen begeleiden met coaching, of via een opstelling, reading en/of healing.

Ben jij klaar voor een volgende stap in jouw ontwikkeling en/of wil je grip en helderheid krijgen op dat wat jou nu belemmert? Neem gerust contact met mij op voor een (kennismakings)afspraak. Stuur een mail naar nicole@nicoleklip.nl.